Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

logo_coop.png

150426 divisie 4Zaterdag 25 en zondag 26 april stond die Heygrave bol van de toestelfinales. Een aantal turnsters van Inion had zich voor deze wedstrijd geplaats. 

Als afsluiting van de zaterdag mochten Irem, Eline, Ivana en Isa nog turnen. Isa had zich geplaatst voor 3 toestellen. Brug, balk en vloer. Door helaas 2 vallen op balk, net geen medaille maar een mooie 4de plek. Op vloer liet ze een geweldige oefening zien, de beste van haar categorie. Dus ook Isa mocht een gouden medaille mee naar huis nemen.

Op zondag ochtend mochten Yoni, Inge en Maaike de dag beginnen. Saffira had zich nog als reserve geplaatst voor sprong. Ze sprong een mooie handstand en een huizenhoge salto. Ze werd hiermee 11e van de instappers D1.
Yoni had zich geplaatst voor het toestel brug. Ze liet hier een mooie strakke oefening zien. En behaalde de 5e plaats.
Maaike had zich geplaatst voor de toestellen sprong, brug en balk. Ze liet op sprong en brug wat punten liggen, maar op balk turnde ze erg netjes en kreeg hier dan ook het goud omgehangen.
Inge had ook de toestellen sprong, brug en balk. Op alle toestellen heeft zij netjes geturnd en 2 medailles in de wacht gesleept. Goud op brug en zilver op balk.

Al met al een goed turn weekend voor Inion. Door een andere voorbereiding dan normaal, asbest in de Kubus, trainen in een andere hal met andere toestellen. Maar toch mooie medailles mee naar Oudheusden.

uitslag 25 april 2015

Voor foto's:zaterdag en zondag

Voor video's: zaterdag en zondag

 

AddThis Social Bookmark Button

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief