Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

logo_coop.png

160319 1e wedstrijdZaterdag 19 maart waren de laatste 2e voorwedstrijden in Prinsenbeek. Elif, Anna, Lisa en Isa mocht de spits afbijten.
Elif begon op balk met een sterkte oefening, geen vallen en erg netjes. Op sprong had ze de kracht in haar benen gevonden, want ze vloog met haar salto zo hoog dat ze goed op haar voetjes terecht kwam. Op vloer hadden we gekozen om toch nog de radslag te doen in plaats van de overslag, maar die was heel netjes. Elif eindigde als 9de. Anna turnde ook een strakke balk oefening zonder vallen. Ook haar sprongen vlogen door de lucht, met inturnen raakte ze zelfs de kast een keer niet. Ze maakte dus een streksalto over de kast heen. Op brug had ze wat moeite met haar hoekhang maar ze hield hem lang genoeg vast. Anna eindigde net naast het podium om de 4de plaats.
Lisa was een beetje zenuwachtig. Ze begon op sprong heel sterk, maar liet bij de salto van de brug te vroeg los waardoor ze de mat ging kussen. Maar ze heeft hem wel op de wedstrijd gedaan voor het eerst. Ook op vloer deed ze het super, nadat ze 2 keer van de balk was gevallen, maar wel haar voeten op de balk had met de radslag. Lisa werd 10de.160319 2e wedstrijd
Isa begon mooi op vloer met een hoog punt. Ook sprong haalde ze het hoogste punt. Op brug haalde ze 0.1 punt meer dan de vorige wedstrijd en ook weer het hoogste punt. Op balk stond ze strak en wiebelde niet, ze haalde hier ook het hoogste punt. Door al deze mooie scoren mocht ze het hoogste podium beklimmen en kreeg ze de gouden medaille omgehangen.
In de tweede ronde mochten Femke, Saffira, Suus, Yoni en Maaike aantreden.
Saffira begon op sprong met 2 mooie sprongen, een mooie overslag en een huizenhoge salto. Dit werd beloond met een mooi punt. Op brug lukte haar ophurken en kon ze naar boven springen en op vloer deed ze voor het eerst arabier-flikflak. Saffira werd 9de.
Femke liet een super mooie balk oefening zien, maar helaas viel ze met de radslag. Ook bij Femke was de ophurken op brug gelukt en haar overslag op vloer ging ook goed. Femke werd 10de.
Suus had een beetje een pech dag, met de overslag over de kast moest ze haar hand aan de grond zetten en op brug kon ze net niet naar boven springen met de ophurken. Maar op balk liet ze een mooie oefening zien, waarbij ze helaas met de radslag net uit balans was. En op vloer lukte haar overslag die ze voor het eerst in de wedstrijd deed. Suus werd 14de.
Maaike turnde weer een wedstrijd, wat eigenlijk best goed ging. Helaas viel ze van de balk af met de losse rol, maar kreeg toch nog een hoog punt. Ze werd 6de.
Yoni begon met een val op sprong, wat de pijn in het rug geen goed deed. Ze herpakte zich heel goed ze haalde het allerhoogste punt op brug en op vloer. Ondanks haar val op sprong werd ze toch eerste en mocht ze de gouden medaille mee naar huis nemen.Dames allemaal super goed gedaan, gefeliciteerd! En wees trots op jezelf!

uitslag 19 maart 2016

- foto's 19 maart 2016

video wedstrijd 1 op 19 maart 2016

video wedstrijd 2 op 19 maart 2016

 

 

AddThis Social Bookmark Button

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief