Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

logo_coop.png

160416 w3

Zaterdag 16 april waren de regiofinales in Kaatsheuvel. Marion, Anna, Mariska en Ivana mochten, lekker dichtbij, in de eerste ronde aan de start verschijnen.160416 anna

Anna liet op sprong hele hoge sprongen zien, wat beloond werd met hoge punten. Op brug moest ze er hard voor werken maar de hoekhang was gelukt! Op balk bleef ze staan maar ze was wel heel wiebelig. Toch kreeg ze nog een hoog punt van de jury. Op vloer viel ze helaas met de 2de handstandspagaat, waardoor ze daarna de weg helemaal kwijt was. De jury was heel streng voor haar. Anna werd 15de.

In de laatste ronde mochten Isa, Yoni en Maaike hun kunsten vertonen.

Isa begon op sprong heel goed met 2 hele mooie sprongen. Op brug liet ze zich van haar goede kant zien met een geweldige oefening. Bij balk was ze zenuwachtig geworden waardoor ze halverwege haar oefening begon te wiebelen. Steeds kon ze zich snel corrigeren maar met de radslag lukte dat helaas niet meer. Wat was ze boos! Maar toch knalde ze op vloer en behaalde hier het hoogste punt. Isa kreeg de zilveren medaille omgehangen.

Maaike begon heel zenuwachtig op balk, na wat kleine wiebels bleef ze toch staan en kreeg het 2de punt op balk. Op vloer was haar streksalto wat laag maar verder was het super netjes. Op sprong ging haar 1ste sprong super goed, maar landde een beetje rottig. Op brug deed ze zo haar best om haar benen recht te houden, wat ook lukte. Maaike kreeg ook de zilveren medaille omgehangen.

Yoni begon op balk heel sterk. Ze stond als een huis met haar arabier. Op vloer straalde ze, ze turnde haar elementen heel mooi en strak maar helaas net met 1 teentje buiten de vloer. Op sprong ging het goed, vooral haar 2de sprong was erg netjes, ze kreeg hiervoor het 2de punt. Op brug turnde ze een geweldige oefening wat haar naar het hoogste podium bracht en waar ze de gouden medaille kreeg omgehangen.

Alle 3 deze meiden mogen naar Panningen om daar de districtsfinale te turnen. Gefeliciteerd meiden!! Toppers.

- Uitslag zaterdag 16 april 2016

foto's

- video wedstrijd 1 16 april 2016

video wedstrijd 3 16 april 2016

AddThis Social Bookmark Button

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief