Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

logo_coop.png

160305 en 06 bijelkaar kleinZaterdag 5 maart was de tweede voorwedstrijd in Fijnaart. Judith mocht het weekend aftrappen. Ze moest beginnen op sprong, waar ze mooie handstanden liet zien. Op brug turnde ze met strakke benen wat beloond werd met een hoog punt. Op balk liet ze een super mooie handstand zien, maar viel met de koprol helaas net naast de balk. Toch kreeg ze een hoog punt. Op vloer turnde ze ook netjes. Judith heeft een 9de plaats behaald tussen het sterke deelnemersveld. De punten lagen heel dichtbij elkaar.
In de tweede ronde mochten Marion en Mariska laten zien wat ze getraind hadden. Marion turnde een hele goede balk, ze turnde rustig waardoor ze niet van de balk afviel. Ook op vloer turnde ze netjes maar doordat de andere turnsters wat moeilijkere elementen doen haalde die een hoger punt. Op sprong kreeg ze een heel hoog punt voor haar overslagen, er was maar één meisje wat een hoger punt kreeg. Marion eindigde op een 6de plaats.
Mariska begon heel relaxt met bijna het hoogste punt op sprong. Ook liet ze een goede brug oefening zien met een hoge opzwaai voor de buikdraai en een hoge salto tot op haar voeten. Op vloer straalde ze van oor tot oor, wat de fotograaf ook was opgevallen. Mariska eindigde ook op een 6de plaats.
In de laatste ronde van de zaterdag mochten Angel, Elvira en Chantal N aantreden. Angel turnde op een brug een super oefening, haar opzwaai voor de buikdraai was hoog, haar ophurken was super stabiel en de salto was lekker ver en hoog. Ze vond het een beetje spannend omdat ze met inturnen heel dicht bij de stok zat. Op vloer turnde Angel heel netjes, mooie armen en mooie benen. Angel eindigde op een 9de plaats.
Elvira turnde een strakke balk oefening, haar sprongen waren super netjes en hoog en zelfs haar salto kon ze makkelijk landen. Op sprong liet ze 2 verre en ruime overslag over de kast zien. Wat beloond werd met een mooi cijfer. Elvira eindigde op een 10de plaats. 

Zondag 6 maart was Ivana de enige van Inion die moest turnen. Het was voor haar de eerste en tevens laatste voorwedstrijd. Ze moest beginnen op sprong, wat ze een beetje spannend vond. Maar ze liet twee goede overslagen zien, waar ze bij de tweede net iets meer afduwde. Daarna mocht ze naar brug, haar toestel. Haar oefening was super netjes en haar opzwaai voor de buikdraai was horizontaal. Balk was super spannend, omdat ze met inturnen steeds viel met de radslag. Maar in de wedstrijdoefening kon Ivana haar zenuwen onder bedwang houden dus viel ze niet van de balk af. Ook op vloer deed ze het goed, met voor het eerst arabier-salto. Deze goede oefeningen hebben Ivana naar de 3de plaats gebracht, gefeliciteerd!!

- Uitslag zaterdag 5 maart 2016

Uitslag 6 maart 2016

foto's

video wedstrijd 1 5 maart 2016

video wedstrijd 2 5 maart 2016

video wedstrijd 3 5 maart 2016

video wedstrijd 1 6 maart 2016

AddThis Social Bookmark Button

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief