Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

logo_coop.png

160409 d2 samen

Op zaterdag 9 april waren de regiofinales. Via de voorwedstrijden hadden de turnsters zich geplaats voor deze wedstrijd. Alleen de beste van iedere categorie mogen aan de finales deelnemen.

Judith moest de eerste wedstrijd in Axel, wat betekende dat ze heel vroeg op moest. Ze had ook nog eens weinig geslapen. Maar ze begon super goed op balk, helaas ging haar koprol een beetje scheef en viel ze van de balk af. Maar ze had toch nog een heel hoog punt gekregen van de jury. Ook liet ze aan de jury een mooie vloer oefening zien en haar handstanden op sprong waren geweldig. Op brug ging ze een beetje te hard met de buikdraai maar kon zichzelf nog net tegen houden, dit kostte natuurlijk wel wat punten. Maar Judith heeft het hartstikke goed gedaan voor haar eerste jaar wedstrijden, ze is als 19de geëindigd van de 42 turnsters op deze wedstrijd.

Angel mocht de dag afsluiten. Ze had niet helemaal haar dag, ze dacht ineens dat salto van brug toch wel heel erg eng was. Hierdoor ging haar ophurken niet helemaal goed en lukte de salto ook niet meer. Op balk liet ze een super oefening zien, maar door de zenuwen en stress van brug vergat ze 2 elementen wat haar veel punten kostte. Toch turnde ze op vloer een mooie oefening en ook op sprong liet ze 2 hele goede overslagen zien. Angel werd 29ste. Dames we zijn trots op jullie allemaal, jullie horen bij de beste van onze regio. Goed gedaan!

- Uitslag zaterdag 9 april 2016

foto's

- video wedstrijd 1 9 april 2016

video wedstrijd 3 9 april 2016

AddThis Social Bookmark Button

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief