Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

logo_coop.png

160313 groepZondag 13 maart was een drukke spannende ochtend. 7 turnsters van Inion mochten afreizen naar Zundert om daar hun tweede voorwedstrijd te turnen.
Tayra heeft voor het eerst op een wedstrijd de salto van de brug gedaan, ze liet een beetje te vroeg los. Maar ze kreeg een hoog punt voor haar oefening. Ook turnde ze een mooie vloeroefening, alleen vergat ze even dat haar pirouette rustig moest doen. Dus haar vloeroefening kan alleen maar beter worden. Tayra is op de 9de plaats geëindigd.
Bij Chantal K lukte de borstwaartsom naar boven op brug, die de laatste weken niet zo goed ging. Op sprong liet ze 2 mooie overslagen zien en behaalde hiermee het 2de hoogste punt. Chantal eindigde op de 10de plaats.
Afra turnde een super wedstrijd. Ze kreeg een 13.20 voor haar geweldige vloeroefening. Helaas lukte de borstwaartsom en de buikdraai op brug niet, terwijl ze juist de laatste trainingen heel goed gingen. Wat haar puntentotaal weer omlaag haalde. Maar ze heeft het verder super goed gedaan. Afra is op de 12de plaats geëindigd.
Irem had een beetje een pechdag. Op balk begon ze met 3 vallen, maar wel een overslag af. Na balk turnde ze een goede vloeroefening. Nadat 1 handstand op sprong niet lukte, liet ze weer een geweldige brug oefening zien. Irem turnde zich toch nog naar een 13de plaats.
Eline turnde ook een goede wedstrijd. Op sprong liet ze 2 mooie handstandplof zien en ook op balk turnde ze een super oefening, met een mooie overslag af. Op brug was haar hoekhang iets te kort maar toch kreeg Eline de bronzen medaille omgehangen.
Sevde liet een super mooie balk oefening zien, we hadden de koprol eruit gehaald zodat ze een mooie punt kon neerzetten. Op brug lukte met inturnen de borstwaartsom ineens alleen, maar helaas met de wedstrijd was haar energie op. Ze eindigde op de 14de plaats.
IremC turnde weer eens een mooie brugoefening en ook op balk turnde ze netjes. Maar helaas lukte bij haar de handstand op sprong ineens niet wat haar punten totaal geen goed deed. IremC eindigde op de 17de plaats.
Dames jullie kunnen trots zijn op jullie prestaties! Dat zijn wij ook!

- Uitslag 13 maart 2016

foto's

video 13 maart 2016

AddThis Social Bookmark Button

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief