Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

Linkit-112x84.png

160409 Chantal Nannes Sevde Celik Irem Celik Eline van den Bosch

Op zaterdag 9 april waren de regiofinales. Via de voorwedstrijden hadden de turnsters zich geplaats voor deze wedstrijd. Alleen de beste van iedere categorie mogen aan de finales deelnemen.

In de middag mochten Eline, Sevde, IremC en Chantal N in Axel laten zien dat ze het verdiend hadden op deze wedstrijd te staan. Eline begon heel sterk op sprong, ze liet 2 mooi handstanden zien. Op brug zette ze haar handen aan de grond bij de landing van het zwaaien, maar haar hoekhang ging goed. Op balk viel ze met de koprol maar verder deed ze het netjes en op vloer ging het ook goed op de koprol achterover na, daarbij raakte haar knie even de grond. Eline is 14de geworden.
Sevde begon op balk wat wiebelig maar bleef er wel op staan. Vloer deed ze heel netjes en op brug lukte de borstwaartsom, buikdraai en zelfs de afspreiden helemaal alleen zonder hulp. Super Sevde. Ze eindigde op de 15de plaats.
IremC begon heel strak op balk, geen wiebel of wankel. Maar helaas zag de jury op vloer 1 element niet, wat haar heel veel punten kostte. Op sprong maakte ze dat weer goed met 2 geweldige handstanden. Irem eindigde op de 17e plaats
Chantal N had een super wedstrijd, ze begon op balk heel stabiel en ook haar vloeroefening ging goed. Ze ging weer met plank over de pegases, wat haar veel punten scheelde. Maar helaas had ze op brug een hapering bij de buikdraai, maar toch eindigde ze op de 5de plaats. 

Dames we zijn trots op jullie allemaal, jullie horen bij de beste van onze regio. Goed gedaan!

- Uitslag zaterdag 9 april 2016

foto's

video wedstrijd 9 april 2016

AddThis Social Bookmark Button

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief