Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

Linkit-112x84.png

170128 groep wedstrijd 3In de laatste ronde van zaterdag 28 januari mochten Afra, Irem en Eline turnen. Ook zij waren een beetje zenuwachtig, ze moeten dit jaar voor het eerste op de hoge balk turnen. Maar gelukkig was deze balk lekker zacht, wat het net iets minder eng maakte.

Bij Afra lukte de koprol bijna, ze zat er eigenlijk op maar helaas kon ze zich net niet houden. Ook liet ze een hele mooie Arabier zien aan de jury. Eline turnde een mooie balk oefening, ze viel er niet vanaf. Bij de koprol moest ze wel even goed in grijpen, maar ze kon zich nog net houden. Irem viel helaas wel met de koprol, maar verder turnde ze heel netjes en liet ze een super mooie handstand zien.

Op vloer liet Eline een super mooie overslag zien. Bij haar boogje viel ze bijna om, maar kon zich net op tijd corrigeren. Irem turnde heel netjes op vloer. Ze liet een geweldige overslag-radslag zien en ook de radslag-radslag op 1 arm ging super goed. Afra begon heel netjes op vloer, maar helaas was ze even vergeten dat ze ook nog een koprol moest doen. Dit kostte haar veel punten jammer genoeg.

Irem en Eline lieten op sprong 2 mooie overslag zien. Afra stond bijna op haar voeten, maar kon zich net niet houden en moest op haar billen gaan zitten.

Op brug lukte bij Afra de buikdraai helemaal alleen en ook het opklimmen en naar boven springen lukte, met wat hulp. Eline turnde een mooie strakke brug oefening. En Irem wilde eigenlijk ophurken, maar we hebben toch besloten om netjes op te klimmen. Dames jullie hebben het super gedaan! 

 

- Uitslag 28 januari 2017

- Foto's volgen nog

- Film wedstrijd 3

AddThis Social Bookmark Button

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief