Balanz4Kidz

 

kinderfysiotherapie

Facebook

heusden4you

logo_coop.png

Wedstrijden

170311 chantal podium

Zaterdag 11 maart mocht Chantal het spits afbijten van de tweede serie kwalificatiewedstrijden en ze mocht als eerste de nieuwe wedstrijd vesten aan (gesponsord door Rietveldvloeren en D&G dienstverlening). Al vroeg kwamen we in Zundert aan. Chantal had veel zin in de wedstrijd. Ze begon met rust, dus kon ze zich mentaal nog een beetje voorbereiden.

Het eerste toestel was sprong. De plank veerde goed, met inturnen had ze nog wat kromme benen. Maar met de wedstrijdsprongen liet ze zien dat ze goed kan springen. De jury vond haar 2de sprong nog net iets mooier dan de eerste. Op brug moest ze doorturnen, wat ze best spannend vond. Maar het lukte, doorturnen en ophurken lukte! Dit gaf haar een hoog punt. Op balk stond Chantal heel stabiel, helaas ging de pirouette niet helemaal goed waardoor ze van de balk viel. Toch kreeg ze een mooi punt. Op vloer liet ze even zien hoe goed ze kan schitteren. Met een mooie arabier-salto en een mooie overslag behaalde ze het hoogste punt op vloer. Nadat wat rekenen, tellen en opletten wist Maaike al hoe laat het was. Chantal mocht het hoogste podium betreden en kreeg dus de gouden medaille omgehangen. Super goed gedaan Chantal, gefeliciteerd. Het nieuwe vest heeft geluk gebracht.

170311 munevver close podiumIn de laatste ronde mocht Münevver turnen. Zij was de tweede die het nieuwe wedstrijdvest aan mocht. En ook haar bracht hij geluk. Münevver moest op brug beginnen, tijdens haar oefening dacht ze goed aan haar benen en hield ze dus mooi recht. Op balk stond ze, net als Chantal, heel stabiel. Geen wiebelen, geen foutje en een super stabiele landing van de radslag bezorgde haar het hoogste punt op balk. Op vloer zat met inturnen de arabier-salto er niet helemaal lekker in. Maar na een paar aanwijzingen had ze hem toch weer gevonden. In haar wedstrijd oefening ging het super, ook de salto voorover ging heel goed. Als laatste toestel mocht ze springen, alle energie die ze nog had heeft ze gebruikt bij sprong. Ze liet 2 hele mooie overslagen zien. Na lang wachten in spanning mocht ook Münevver het podium beklimmen, zij kreeg de bronzen medaille omgehangen. Goed gedaan Münevver, gefeliciteerd!!

.- Uitslag 11 maart 2017

- Foto's

- Film 11 maart 2017 wedstrijd 1

- Film 11 maart 2017 wedstrijd 3

 

zaalHet afgelopen weekend stond Die Heygrave in Vlijmen bol van de turnactiviteiten. Met meer dan 75 vrijwilligers is die weekend mogelijk gemaakt voor ongeveer 400 turnsters en 1000 toeschouwers.

Het waren 2 geweldige dagen. Zaterdag van 's morgens 8 tot 's avonds half 10 en zondag van 's morgen 8 tot 's middags 5 uur. Er zijn 75 medailles uitgereikt, waarvan er 18 waren voor de regiokampioenschappen in de diverse categorieën.

De turnsters van Inion hebben ook 3 medailles mee naar huis mogen nemen.
Angel de Peffer werd 3e bij jeugd G, Isa Verhoeven kreeg de gouden medaille bij junior F en Yoni Broos werd 1e bij senior D. Elvira, Ivana en Anna werden helaas net 4e in de diverse categorieën.

Het was een super weekend! Met dank aan iedereen die heeft geholpen en zeker ook de sponsors.

-Uitslag zaterdag

-Uitslag zondag

 

toestel brug websiteHet wedstrijd weekend staat bijna voor de deur.

De voorbereidingen zijn in volle gang. Medailles besteld, diploma's gemaakt, bedanktjes gekocht, enz.

Ook de indeling voor de vrijwilligers en jurymeisjes/jongens is rond. Zonder jullie geweldige inzet, zouden wij de wedstrijd niet kunnen organiseren.

Volgende week nog de puntjes op de i en de materialen naar Vlijmen brengen. Dan vrijdagavond opbouwen en zaterdag en zondag de wedstrijden.

Wij wensen alle turnsters alvast heel veel succes.  

Wilt u ons sponsoren in de vorm van een advertentie op de beamer, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

- algemene wedstrijdinformatie

- programma 11 februari 2017

- programma 12 februari 2917

- deelnemersindeling 11 februari 2017

- deelnemersindeling 12 februari 2017

170128 groep wedstrijd 3In de laatste ronde van zaterdag 28 januari mochten Afra, Irem en Eline turnen. Ook zij waren een beetje zenuwachtig, ze moeten dit jaar voor het eerste op de hoge balk turnen. Maar gelukkig was deze balk lekker zacht, wat het net iets minder eng maakte.

Bij Afra lukte de koprol bijna, ze zat er eigenlijk op maar helaas kon ze zich net niet houden. Ook liet ze een hele mooie Arabier zien aan de jury. Eline turnde een mooie balk oefening, ze viel er niet vanaf. Bij de koprol moest ze wel even goed in grijpen, maar ze kon zich nog net houden. Irem viel helaas wel met de koprol, maar verder turnde ze heel netjes en liet ze een super mooie handstand zien.

Op vloer liet Eline een super mooie overslag zien. Bij haar boogje viel ze bijna om, maar kon zich net op tijd corrigeren. Irem turnde heel netjes op vloer. Ze liet een geweldige overslag-radslag zien en ook de radslag-radslag op 1 arm ging super goed. Afra begon heel netjes op vloer, maar helaas was ze even vergeten dat ze ook nog een koprol moest doen. Dit kostte haar veel punten jammer genoeg.

Irem en Eline lieten op sprong 2 mooie overslag zien. Afra stond bijna op haar voeten, maar kon zich net niet houden en moest op haar billen gaan zitten.

Op brug lukte bij Afra de buikdraai helemaal alleen en ook het opklimmen en naar boven springen lukte, met wat hulp. Eline turnde een mooie strakke brug oefening. En Irem wilde eigenlijk ophurken, maar we hebben toch besloten om netjes op te klimmen. Dames jullie hebben het super gedaan! 

 

- Uitslag 28 januari 2017

- Foto's volgen nog

- Film wedstrijd 3

 In de tweede ronde op zaterdag 28 januari mochten Irem en Sevde aantreden.

Ook zij waren een beetje zenuwachtig. Vooral voor hun balkoefening, want soms ineens wisten ze hem niet meer in de training. Ze begonnen op vloe170128 groep wedstrijd 2r waar Sevde een hele mooie koprol achterover liet zien, ze kreeg dan ook een erg hoog punt voor haar oefening. Irem liet zien dat ze heel netjes kan turnen op vloer. Op sprong kwam Sevde niet helemaal uit maar liet toch een goede handstandplof zien. Irem liet op brug zien hoe goed ze brug kan turnen. Ze behaalde hier het aller hoogste punt in haar categorie. Op balk wisten ze allebei hun oefening helemaal uit hun hoofd. Helaas viel Irem er 2 keer af. Sevde turnde geen vallen en heel netjes. Irem werd 7de en Sevde werd 5de.

Super goed gedaan dames, nog even trainen en dan belooft het heel wat voor de tweede voorwedstrijd. 

 

- Uitslag 28 januari 2017

- Foto's volgen nog

- Film wedstrijd 2

 

170128 groep wedstrijd 1

Op zaterdag 28 januari turnde een deel van onze turnsters hun eerste voorwedstrijd.

Voor Zerda en Lara was het hun aller eerste wedstrijd. Ze waren een beetje zenuwachtig maar deden het allebei heel goed.

Zerda deed de borstwaartsom en de buikdraai helemaal alleen, ze had 0 vallen op balk, op vloer ging ze als een sneltrein maar haar koprol achterover lukte ook. Zerda werd 9de.

Bij Lara lukte de borstwaartsom niet helemaal op brug, maar ze turnde zo netjes dat ze van de jury toch een heel hoog punt kreeg. Ook op vloer deed ze het heel netjes, ze haalde hier zelfs het hoogste punt van haar categorie. Op sprong liet ze 2 keer een mooie handstandplof zien. Alles bij elkaar bracht dat Lara naar de 3de plaats. Ze kreeg dus de bronzen medaille omgehangen. Super gedaan meiden, gefeliciteerd!!170128 lara 3e plaats

Tayra lag helaas met hoge koorts in bed en heeft dus niet mee kunnen turnen.

Chantal begon op sprong. Ze sprong heel netjes over de pegases heen, ze had zelfs rechte benen. Ook lukte haar ophurken en naar boven springen, dit deed ze voor het eerst in een wedstrijd. Op vloer was ze even de weg kwijt waardoor ze wat dingen vergat. Toch behaalde ze een 8ste plaats. Super gedaan meiden, gefeliciteerd!!

- Uitslag 28 januari 2017

- Foto's volgen nog

- Film wedstrijd 1

De Groot A4D

3476 A4D logo

Beweegdiploma

 

KNGU Online Keurmerk definitief

In de media


Wedstrijd Terneuzen

Weekblad Drunen

Heusdense Courant

Maasroute

 

Wedstrijd Dinteloord

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wedstrijd Prinsenbeek

Scherper

Weekblad Drunen

 

Gratis kennismaken

Scherper

 

Demonstratie 2014

Heusdense Courant

Weekblad Drunen

 

Wallenloop 2014

Weekblad Drunen

 

 

 

Freerunning

Tekst logo blauw 1

NIEUW!!

sports2bfit logo

Archief